Musik - SPYAIR "LAST MOMENT"Halloj!!!

Nu är det Victoria som skriver igen och den här gången kan ni lyssna på ett utav mina många favoritband! SPYAIR heter det här gänget som är ett rockband ifrån Nagoya, Japan. De fick skivkontrakt genom indie-skivbolaget U-PROJEKT 2009, men det var inte förren de skrev kontrakt med ett av japans största skivbolag, SONY MUSIC, 2010 som de blev riktigt kända. Idag har flera av deras låtar spelats i flera TV-serier i Japan, bland annat deras låt "LAST MOMENT" som fick äran att bli den 25:e slutlåten till den världsberömda animeserien "Bleach". Bandets medlemmar består utav fem killar; Ike, Kenta, Momiken, Uz och DJ Enzel.
  Om du är intresserad av att läsa mer om SPYAIR, besök deras webbsida!
(Dock står det mesta på japanska)

Klicka HÄR!

För att komma till SPYAIR.net


Hur man köper en japansk bil!

Moshi! Moshi!

Här kan ni se ett kort avsnitt om två killar ifrån Australien som åker till Japan för att besöka en känd bilmarknad och att köpa en japansk bil. I youtube-videon bjuds det även på lite annat kort info, m.m. som kommer få er att skratta.

 
Hoppas ni gillar den! 


Överorganiserade Japan

Här är en jätteintressant dokumentär om skogen Aokigahara, eller Jukai som man också kallar det. Om man bortser från att själva dokumentären handlar om ett letande efter en människa som tagit självmord så är det en väldigt intressant spegling av Japan som land. Jag visste redan att Japan var ett väldigt organiserat land, men här visar de att de är så organiserade att de t.o.m. har snören i skogen som man kan följa så att man inte ska tappa bort sig, och de spärrar av skogen vid delar där man lätt kan tappa bort sig. HA! De skulle vi behöva i Sverige med all vår urskog.


Se den! Ingen för känsliga tittare dock.RSS 2.0