Mellanlandning i Doha
Last breakfast in japan
Hej!

Nu har Eve och jag dygnat och redo för att dra till flyget, men ännu så har vi några timmar kvar innan vi kan gå. Var nyss och bokade bussbiljetter eftersom vi missade att göra det igår. En trevlig liten mysig promenad kl 7 på morgonen. Sedan köpte jag min sista frukost här i japan. Den sista sträckan hem avslutades med en kort allsång av julsången "mössens julafton" under japans heta sommar värme. Kanske lite tidigt för julsånger, men den sången gör en alltid glad.

Ses om några timmar igen.
mvh victoria :P

Snart är resan slut....
Hej alla glada!

Snart leder min och tjejernas japanresa mot vårt slut. Amanda har redan flygit hem och imorn är det även min och Evelinas tur. Anna har vi nyss sagt "hej då" till som kommer stanna här i hela två år till. Det var med fuktiga ögon vi kramade varandra innan vi skiljdes åt, men vi ska skynda oss att komma tillbaka för vi saknar Anna redan! <3

Vet att uppdateringen har varit låg och jag ber ännu en gång om ursäkt, men det beror på att det varit många och långa turistdagar den senaste veckan. Lovar att ladda upp bilder och video av det ni har missat när jag kommot hem till sverige igen.

Just nu stirrar jag på Eve som despirat försöker trycka ner all sin packning i resväskan. Hon frågade nyss om det skulle få mer plats i väskan ifall hon vek kläderna....? I alla fall haha nu viker hon. XD

Får se om jag uppdaterar något senare.

mvh victoria

chilling

Hej! Idag har varit en lugn dag. Inte gjort så mycket mer än lagat mat till mig själv. Fast skönt har det vart, tycker alla behöver minst en sån dag i veckan då de bara får slappa. Imorgon ska jag försöka plugga lite inför den stora provveckan som kommer nu runt hörnet också. Annars så händer inte så mycket mer förutom att våra kära gäster, Evelinas syskon flyger hem igen. Vi har haft en sån mysig tid tillsammans, men vi ses snart igen!
Tack för att ni kom och hälsa på!


I've seen magic!

Här var vi igår! Bara ett ord behövs, magiskt!
mvh Victoria

Moshi moshi!Hej! Har vart lite seg med att uppdatera, men ska försöka att bättra mig lite. Efter skolan idag drog vi med gänget på izakaya med egyptisk tema. Var superkul, det kändes nästan som man befann sig i öknen. De spelade till och med upp aladin-filmen i vänterummet innan man steg in. Imorgon blir det ett spännande äventyr också och ska upp tiiiiidigt så måste snart lägga mig. Ska försöka skriva imorn igen om jag hinner.

mvh victoria

Besök i stugan

Hej!

Igår fick vi två gäster från sverige som är här och hälsar på. Evelinas bror och syster. Superkul att ni är här! Välkommna till japan!!!!Ellinor & Storasyster Evelina. Se så söta dom är!

Men nu är det sags att sova, för vi ska upp tidigt imorn. Natti natti!

mvh Victoria

middag

Farmor undra vad för slags mat jag brukar äta här i japan. Det är lite olika, oftast blire take out från nån resturangkedja, men idag bestämde jag mig för att våga på att mixa lite i köket själv. 90% av allt jag har lagat själv nu när jag bort hemmifrån i norge och japan, har min mat innehållit curry. För jag ÄLSKAR CURRYYYYY!!! Hur kan man INTE älska cyrry??

Så dagens måltid innehåller självklart som vanligt curry! Jag började med att steka lite bacon, sen lite currypotatisbullar. Stekte hackade morröter, lök och potatis. Mixa med lite ris och blandade alltsammans med två kokta ägg. OCH lite salladsblad var faktiskt inblandat där också, så lite vitaminer fick ja i mig haha ;-)

Nu ska jag fortsätta vara social med mina roomis här vid matbordet.

mvh victoria

RSS 2.0