Anna i Japan!

Dag 21 (25/7-2012)
11:00 - Är hur trött som helst idag. Har inte sovit mer än 4h inatt, och de två nätterna innan dess sov jag bara 5h. Ikväll blir det inge festande, vi är samma lilla grupp som nu festat tre dagar i rad så ska försöka återfå lite sömn eftersom ingen av oss klarar knappt av att stå idag. Tror dock våra ledare också festar för de kunde knappt hålla sig vakna igår, så de lär inte bry sig om våra sena nätter.
 
 
Åkte i förregår tillbaka till Osaka, tog några timmar så kändes lite dumt att vi inte stannade i Hiroshima lite längre eftersom det låg så långt bort. Underhöll oss med att spela kort och hitta på straff åt varandra om vi förlorade. Så jag måste nu inom de närmaste dagarna gå i bara handduk till våra ledare och fråga efter tvål. Längtar lagom mycket till det.  I förregår gjorde vi också nudlar vilket var mumsigt. Jag och killen från Österrike döpte vår ”bebisnudel” till Ösi-Bua, vilket betyder Österrike pojken eller något sånt. Är en kille på Youtube som heter så och vi har alla nu blivit besatta av hans låt.
 
Igår var vi på Universal Studio Japan, vilket var skitkul. Roligast var Space fantasy och paraden efter. Japan vet verkligen hur man ska slå på stort.
 
 
Upptäckte igår också att vi tjejer har mycket finare rum än killarna XD Vi får sova i sängar undertiden de får sova på tunna madrasser på golvet. HAHA KARMA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0