Only in Japan - Japanese Toilet Animation Prank


Musik - BIGBANG "Blue"


K-pop Nonstop Release Party!

Tjaa!!!
 
För några veckor sedan var det release party för nattklubben K-pop Nonstop i Stockholm! Nu har bilderna ifrån kvällen kommit upp på deras facebooksida, var det någon utav våra läsare som också var där?
 
 
 
  


 
Om ni tittar riktigt noga i början utav videon vid cirka (0:09) kan ni skymta mig (Victoria) lysa fram i den långa kön i min gulsvarta klänning hihi. ;)

Anime Recension - "Sakamichi no Apollon"

 
Namn: Sakamichi no Apollo (Kids on the Slope)
Reggissör: Shinichirô  Watanabe
Avsnitt: 12 Stycken
Anime Studio: MAPPA Tezuka Productions
Se Anime serien: Klicka HÄR
Läs Manga versionen: Klicka HÄR
Mitt Betyg: 3 av 5 Stjärnor
 
 
Handling:
 
Kaoru Nishimi blir tvungen att flytta till ett par släktingar i Kyushu på grund av hans pappas arbete. Han hade bestämt sig för att fortsätta hålla för sig själv i sin nya skola och fokusera på sina studier, men efter att ha mött skolans kända "Bad Boy" Sentaro Kawabuchi förändras allt. Tack vare honom lär sig Kaoru snart vad det innebär att ha en vän, men framför allt upptäcker han sin nya kärlek för Jazz.
Med en känsla utav Amerikansk kultur bjuder denna serie på ett drama om unga människor väg genom livet. Att finna vänskap, kärlek och musik.
 
 
Min Recension:
 
Denna serie har ett välskrivet manus med många vändpunkter som verkligen väcker liv i detta drama. I vanliga fall är jag inte alls intresserad av Jazzmusik, men tack vare karaktärerna så fångade den här serien mig väldigt snabbt och jag lämnade knappt datorn fören jag hade sett klart alla avsnitten. Dock tycker jag att serien var lite för kort och önskar att de kunde ha gjorts fler avsnitt så att man kunde ha fått ett bättre och mer fylligare avslut.Trots detta lilla minus är serien fortfarande absoulut värd att se och rekomenderas till dom som älskar kärleksdraman och Jazzmusik, men huvudhandlingen i serien rör sig egentligen om den starka vänskapen som växer sig fram emellan Kaoru och Sentaro. En relation som verkligen berör en.  
    
 
Trailer:
 
 
 
 
 
MVH Victoria

Vi har åkt till Norge

Vi har nu börjat inleda steg 1 i vår plan att komma till Japan, vilket är att först åka till Norge och bli rika! Så jag (Anna) och Amanda åkte för 4 dagar sen hit till Norge med varken jobb eller lägenhet. Lägenhet skulle vi skaffa åt oss och tre andra som kommer ner sen.
Dag1 gick vi på lägenhetsvisning och blev erbjuden lägenheten, dag2 letade vi jobb, vilket vi också gjorde under dag3 men då gick vi även till en till lägenhetsvisning där vi fick en lägenhet som vi tackat ja till. Vi blev också inkallade till en arbetsintervju tills på måndag. Så saker rullar på rätt bra här i Norge, även om vi kämpat hårt för att det ska hända. Vi skaffade också ett bibliotekskort igår då jag varit dum nog att glömma mitt personbevis hemma vilket man behöver för att skaffa personnummer, men med bibliotekskort är det bara att betala 2nok på biblioteket så fick jag mitt papper.
Innan vi gick till biblioteket och skaffade mitt personbevis på det sättet var vi nära på att köpa en skrivare som såldes för riktigt bra pris. Tur att vi inte spontanköpte det.
 
Kanelbullens dag var i torsdags! Vi var självklart tvungna då att åka till Ikea och köpa 4 bullar för 20nok. Allting är inte så hemskt dyrt här i Norge alltid. Vi lyxade till det lite också med té och raviolli.
 
Rödlysena i Oslo är förresten dubbelröda. Varför? INGEN ANING! Men det funkar iallafall, vi vågar knappt gå över då det inte bara är rött, utan DUBBELrött....

Oslo är en förvånansvärt fin stad. Om man bor här måste man definitivt ta en promenad på kvällarna.
 
Jupp troll finns i Norge. Jag visste det! Nu blir det trolljakt!
 
Enda negativa upplevelsen här än så länge är när jag fick en megafull fyllo som varierade mellan att däcka på mig och stå på knä och be om mitt nummer.....i en halvtimme... FML >.< Han skulle ha stalkat oss hem också om det inte vore för att en snäll gubbe sa åt honom att ge fan i oss, vilket fick fyllot att börja bråka med honom istället och vi fick tid till att fly. Yay för norska gubbhjältar! Och buuuu för douchiga kompisar som Amanda som bara satt och skrattade bredvid och tog foton på det hela iställer för att hjälpa till.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0