Anime Recension - "Sakamichi no Apollon"

 
Namn: Sakamichi no Apollo (Kids on the Slope)
Reggissör: Shinichirô  Watanabe
Avsnitt: 12 Stycken
Anime Studio: MAPPA Tezuka Productions
Se Anime serien: Klicka HÄR
Läs Manga versionen: Klicka HÄR
Mitt Betyg: 3 av 5 Stjärnor
 
 
Handling:
 
Kaoru Nishimi blir tvungen att flytta till ett par släktingar i Kyushu på grund av hans pappas arbete. Han hade bestämt sig för att fortsätta hålla för sig själv i sin nya skola och fokusera på sina studier, men efter att ha mött skolans kända "Bad Boy" Sentaro Kawabuchi förändras allt. Tack vare honom lär sig Kaoru snart vad det innebär att ha en vän, men framför allt upptäcker han sin nya kärlek för Jazz.
Med en känsla utav Amerikansk kultur bjuder denna serie på ett drama om unga människor väg genom livet. Att finna vänskap, kärlek och musik.
 
 
Min Recension:
 
Denna serie har ett välskrivet manus med många vändpunkter som verkligen väcker liv i detta drama. I vanliga fall är jag inte alls intresserad av Jazzmusik, men tack vare karaktärerna så fångade den här serien mig väldigt snabbt och jag lämnade knappt datorn fören jag hade sett klart alla avsnitten. Dock tycker jag att serien var lite för kort och önskar att de kunde ha gjorts fler avsnitt så att man kunde ha fått ett bättre och mer fylligare avslut.Trots detta lilla minus är serien fortfarande absoulut värd att se och rekomenderas till dom som älskar kärleksdraman och Jazzmusik, men huvudhandlingen i serien rör sig egentligen om den starka vänskapen som växer sig fram emellan Kaoru och Sentaro. En relation som verkligen berör en.  
    
 
Trailer:
 
 
 
 
 
MVH Victoria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0