Gamarjobat - Japansk komedi duo!

Ja men hej igen!

Nu blev det rätt många inlägg ifrån mig på raken, men men så kan det bli ibland när Victoria är på hugget. ;P Hittade i alla fall ett roligt klipp med en japansk komedi duo som kallar sig för "Gamarjobat". Riktigt duktiga killar som verkligen får mig att skratta högt! Han med röd mohawk heter Keisuke Uchida, men kallar sig för Ketch. Han med gul mohawk heter Hiroshi Yoshimi och kallas för HIRO-PON. Enjoy! 
Vill ni läsa mer fakta om dessa killar i "Gamarjobat"
Klicka HÄR!


GeekBeat.TV - Om sin resa till Tokyo

Hej det är Victoria igen!

GeekBeat.TV visar här några klipp om sin resa till Tokyo och berättar vad de tyckte om staden. 
Enjoy!


Japanese Katana VS European Longsword!

Tja! Nu är det Victoria som skriver!

Vilket svärd tror ni är bäst? Japansk Katana eller Europeisk långsvärd?
Titta på detta klipp för att få svaret!Nya naglar^^

Hej hej!
Tänkte visa upp en liten bild på mina senaste naglar som jag gjorde till min student. Det var faktiskt första gången jag gjorde olika mönster på alla naglar och jag blev riktigt nöjd! Haha, när min syster såg mina naglar tittade hon bara konstigt och sa lite sarkastiskt att det var fint men det tänker jag inte bry mig om^^

Kanske inte blev de mest passande till studenten och så men man kan inte få allt i världen juw :P


Paniiik!


Jag ska åka till Japan nu i sommar under en månad på ungdomsläger, och innan dess ska jag bo hos 4st värdfamiljer, vilket jag sett fram emot då man lär sig om kulturen mycket bättre. Meeeeen.... sen fick jag mejl från den japanska organisationen jag ska åka med, och där kom paniken. Det är på engelska, men VAD står det?! FML >.< Så nu pluggar jag som en galning på japanska då jag är rädd att värdfamiljerna jag ska bo hos kanske är lika hopplösa på engelska som mejlskrivaren. Eeeller så låtsas jag på att jag är dövstum... lära sig japanska eller låtsas vara dövstum i en månad? Hmmm....svårt beslut.

Här är mejlet iallafall. Censurerade bort alla namn bara för att ni inte ska få läsa vilka awesome namn japaner kan ha. Mohahaha...eller nåt.

//Anna

Naglar^^'

Hej Hej!
Ville visa upp ett litet klipp på jättefina naglar jag hittat. Är själv lite besatt av att fixa med mina naglar och jag blir väldigt inpirerad av Japan, måste lära mig göra såhär!
Kom nyss fram till att jag kommer spendera sjukt mycket pengar på sånt här när jag åker dit i sommar men det är det värt :DRSS 2.0