We just LOVE Izakaya!

 
 
Hej! Nu skriver Victoria igen!
 
Eller som japanerna säger "Bikutoria". Idag drog vi med ett gäng svenskar till ännu en izakaya. Vi ÄLSKAR izakaya! Vi alla håller med om att svergie borde skaffa lite fler såna här resturanger, med billig dricka och mat som man lätt kan beställa själv med hjälp utav en liten handdator vid sin sida.
 
 
 
Det sköna med de här handdatorerna är att man slipper prata med en servitör med vår dåliga japanska. Detta sköter den här datorn istället då det finns engelsk översättning till allt på menyn. Den räknar även ihop hur mycket betalningen ligger på och vad summan blir ifall alla ska dela på notan.
 
 
 
  
 Vi köpte in massa smårätter som alla fick dela på. 
 
 
 
Det var jättegod mat, men självklart var vi ju bara tvungna att även beställa in mat vars namn vi inte kände igen. Klart vi måste testa på lite japansk mat också. Jag råkade beställa in friterat kycklingbrosk...ingen av oss tyckte det var gott. Nä, den rätten får nog Anna Anka ha för sig själv! 
 
 
 
 
Amanda beställde in rocka som alla fick smaka på. Smakade egentligen inte så mycket, det var mest hårt och svårtuggat. Som tur var serverades lite sås till. 
 
 
Amanda äter rocka!!!!
 
 
 
Sen beställde någon in en konstig fisk sallad och en vågad sushi blandning.
 
 
 
Tycker synd om killarna som Amanda lurade att äta upp det här. Det till höger kan nog det flesta redan gissa vad det är och ja det är fiskägg, men det till vänster...ja självklart vägrade hon berätta vad det var fören killen redan hade saken i munnen, det är KOTUNGA! Blä säger jag bara, men enligt honom så smakade det ändå inte så dåligt som han först hade trott. Vet inte om jag vågar lita på det eller vad tror ni? hahaha. 
 
 
Hade en jättetrevlig kväll med alla som var med!
Tack ni är bäst!
 
MVH Victoria
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0