Anna i Japan!

Dag 24 (27/7-2012)
 

00:15 - Igår var vi i Koyasan igen och jag fick gå igenom den långa begravningsplatsen igen. Efter det åkte vi till Kongobuji templet och det var kul att se att även i tempel har de storbildsteve. Vi drack lite te undertiden en munk berättade vad en tavla de hade betydde. Det bestod av ett stort kanjitecken som betyder ”hjärta”, men artisten hade dragit isär delarna i tecknet så folk såg olika saker och prästen sa att det berättar en del om sig själv beroende på vad man ser. Själv såg jag bara en smiley.
 
 
Sov i natt över i ett tempel, inte Kongobuji templet men ett liknande. Det kanske låter häftigt, men det fanns inte mycket att göra förutom att spela kort.
 
 
Idag var vi på stranden och vi utförde ett straff på killen från Polen efter att han förlorat i ett av våra kortspel. Så vi begravde honom i sanden och gjorde bröst och andra kvinnordelar på honom. Var en läkarstudent som fick göra den mest privata delen men vi kommer nog aldrig våga gå till honom när han blivit läkare för han skulptera den lite konstigt. Tjejen från Makadonien tog med sig kameran ut i havet senare när vi badade, vilket var helt galet men hon lyckades ta några fina bilder utan att blöta ner kameran.
 
Det var kul under middagen för vi har tre vegetarianer i gruppen, och de fick skitlite mat jämfört med oss som äter kött. Och till efterrätt fick de frukt istället för chokladmousse och belgiska vofflor som vi andra fick. Så undrar lite vad den där chokladmoussen innehöll egentligen. Killen från Österrike ville i alla fall ha chokladmoussen istället för frukt, så han snodde en av ledarnas efterrätter. Vilket gjorde att damen som serverade oss gav honom onda blickar resten av kvällen.
 
Efter middagen åkte vi till stranden igen för att kolla på fyrverkerier. Det är fyrverkerier varje dag där tydligen och folk lämnar alltid små meddelande som en kvinna läser upp innan i högtalaren. Lions Club hade lämnat massa meddelande till oss, roligast var dock att de läste upp reglerna på lägret för oss; ”No smoking, no drinking and no romance”. Tror de gjorde det för att de misstänker att vi brutit mot minst två av reglerna. Och ikväll blir det i alla fall fest, oavsett om de misstänker vårt lagbrytande. En stor skillnad på stranden här i Japan till skillnad från Sverige är att de ofta har musik här som spelas i högtalare överallt på stranden, önskar vi också hade så i Sverige.
 
Nu under kvällen hade vi precis karaoke och två stycken till från mitt lilla gäng skulle utföra sina straff. Så killen från Belgium sjöng ”my hump” av Black eyed Peace och en av amerikanerna sjöng ”Rape me” av Nirvana. Länge sen man skrattat så mycket XD
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0